divendres, 18 de maig del 2018

Renovació d'Alex Brown

L'USAP va fer oficial ahir, la renovació per a les dues pròximes temporades, del pilar anglès Alex Brown.
Arribat l'estiu del 2016 procedent d'Exeter Chiefs, Alex Brown va convertir-se en pilar titular de l'equip des de l'inici de la temporada passada, però una lesió a primers de 2017, el va mantenir quasi un any sense jugar.
Va reaparèixer durant la segona volta d'aquesta temporada, i en el tram final, va consolidar-se com a pilar dret titular gràcies a les seves bones actuacions, sobretot espectaculars a la semifinal i a la final d'ascens.
D'aquesta manera l'USAP es garanteix la renovació d'un dels seus jugadors importants.

Christian Lanta (director esportiu) sobre Alex Brown: "Després d'una llarga recuperació d'una cirurgia de genoll, Alex Brown ha demostrat al final de la temporada totes les seves qualitats: fort a la melée, disponible en el joc, bon placador. A partir d'aquest moment era obvi que havia de continuar l'aventura del TOP14 amb tot l'equip".

Alex Brown: "Estic molt content de continuar l'aventura amb aquest equip. La solidaritat, l'estat d'ànim, l'ambient al vestidor entre l'staff i els jugadors em van donar encara més ganes de quedar-me a l'USAP. Ara hem de treballar molt per arribar al nivell del TOP14, quedar-nos aquí i després fer el nostre camí a la llarga".

Alex Brown.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada