divendres, 11 de maig del 2018

Patrick David, antic pilar de l'USAP de 1977, ha mort

El pare de Christopher, taloner de l'Stade Montois, va morir a l'edat de 64 anys. L'ex segona línia Jean-François Imbernon saluda "el seu amic".

"Patrick era una bella persona, un monument de gentilesa, un sagrat pilar esquerre. Era el meu amic". Amb una veu tensa, Jean-François Imbernon recorda a Patrick David. Pilar esquerra de l'USAP de 1977, finalista del Championnat de France de 1977, derrotat pel gran Béziers (12 - 4).

"David a l'esquerra, Brunet al taló i Ros a la dreta, va ser la primera línia titular de la final del 77. Patrick va ser un bon company, no era maldestre amb la bola a les mans, havies d'empènyer perquè encaixés la seva ira, però després era millor anar amb compte. Era un guerrer. Recordeu que en aquella època, els pilars jugaven 80 minuts, no hi havia pas entrenament", diu l'antic segona línia internacional.

Originari d'Axat dans l'Aude, Patrick David és el pare de Christophe David, taloner format a l'USAP i actualment a PROD2 a l'Stade Montois. Banquer de formació, va morir després d'una llarga malaltia, unes setmanes després que el taloner Alain Delmas, també de la generació USAP 77. El seu funeral se celebrarà aquest dissabte, 12 de maig a les 11:00 h a l'església de Saint-André de Rivesaltes.

Patrick David i el seu fill Christophe  a l'Aimé Giral el 12 de maig de 2015.

Font: L'Indépendant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada