dijous, 10 de maig del 2018

Quin suport de la comunitat pel TOP14?

L'Indépendant, en la seva edició del dimecres 9 de maig, ha demanat a les autoritats, l'alcalde, el Consell Departamental i al consell regional, si ells augmentarien les subvencions després de l'ascens de l'USAP al TOP14.

Tres dies després de l'ascens de l'USAP al TOP14, una de les prioritats pel club és la construcció d'un pressupost (objectiu 15 milions d'euros davant 9,5 aquesta temporada) i finalment aconseguir les infraestructures necessàries per a la durabilitat a l'elit del rugbi francès.

Com a tal, François Rivière, ja s'ha acostat a les autoritats locals.

A L'Indépendant dimecres, 9 de maig, Jean-Marc Pujol, alcalde de Perpinyà ha assegurat que "si, com sempre, seguirem" i ha afegit que el municipi havia "mantingut la seva inversió en el descens, perquè era important per estar solidaris en aquells moments difícils, així que sempre estarem aquí".

El consell departamental, per veu de la seva presidenta Hermeline Malherbe, també indica que la autoritat departamental "sempre hi serà". "Podem ser un soci fort en termes d'inversió en la formació d'estructures de desenvolupament o en el rendiment esportiu".

Finalment, l'última comunitat enquestada per L'Indépendant, la regió Occitània per la qual la regla és senzilla: "Donem suport a cada club del TOP14 de la regió fins a 300.000 euros", va dir Kamal Chibli, vicepresident responsable d'educació, joventut i esport.

Hermeline Malherbe, Jean-Marc Pujol i Kamal Chibli a la celebració de l'ascens.

Font: L'Indépendant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada