dimarts, 29 de maig del 2018

François Rivière ha presentat el Pla TOP14.

El president del club, recentment ascendit al TOP14 després del seu títol de campió de PROD2, va rebre als periodistes de L'Indépendant ahir dilluns a partir de les 14:30 h.
Assegut al seu escriptori, François Rivière va declarar d'entrada "Em donen els mitjans per fer prosperar l'USAP al TOP14". Les seves explicacions "Jo no vull pas que el club es debiliti" tant en els fons propis com en els fons de garantia.

1. Pressupost provisional 2018 - 2019
"Serà de 15,5 o fins a 16 milions d'euros, amb les despeses que cal esperar en l'esport i reabsorció de dèficits. El dèficit és de 2 milions per aquesta temporada, i espero assolir l'equilibri l'any que ve. En detalls: de 7 a 8 milions d'espònsors privats i públics, 3,5 milions de drets televisius, 500.000 de la prima de l'ascens, 700.000 de la Copa d'Europa i el saldo destinat als abonaments i entrades. Les estructures d'ajuda i governança, per atreure altres pressupostos, s'estan estudiant en l'àmbit nacional, internacional i Catalunya Sud. Per tenir en compte, des d'un punt de vista financer, els dossiers encara estan en curs, com els casos de Hook i Delpoux.

2. Reclutament 2018 - 2019
"Estem arribant al final". El director general de l'USAP, Denis Navizet, també va estar present en aquesta entrevista. 8 nous jugadors ja han signat: "Encara en falten 4 o 5. Volíem mantenir el grup a curt termini i enfortir l'efectiu en petites dosis. En la nostra recerca insistim en la polivalència, el fet que el joc proposat pel club es respecta i la qualitat de vida del grup es preserva. No buscarem el que brilla".

3. Primera temporada al TOP14
"A curt termini, per descomptat, el nostre objectiu és mantenir-nos l'any que ve, però el nostre problema s'estén durant dos anys...", diu Denis Navizet.

4. Pròxims projectes
El 2021: l'Aimé Giral generarà activitats, un campus de l'USAP reunirà Centre d'entrenament i Centre de Formació, i s'unirà a la Plaine des Jeux.
Abans, el centre d'entrenament de transició serà al Parc des Sports, el moviment està previst per al 21 de juliol de 2018 (a un cost de 500.000 euros recaptats pel club i les comunitats locals). Reunirà tots els pols esportius dels professionals de 1.000 m2 modulars (sala de culturisme i centre mèdic inclosos).

5. Mutualització amb altres esports
Per al president Rivière, "a escala de la metròpoli, el territori, hem de fer els acords abundants. Amb el rugbi a XIII, els Dragons Catalans, si, per exemple. Mai no hem de dir mai. També hem de muntar equips professionals de rugbi VII i femení, i construir relacions amb clubs de natació que ja ens han contactat".

6. Aimé Giral versió 2018 - 2019
Venen dos espais a la seva versió de transició amb una zona de menjador de 1.000 m2, 3 bodegues i les hospitalitats (un saló presidencial). A això cal afegir una nova il·luminació ("A les normes del TOP14! Sota una penalització de 300.000", va dir el president Rivière), tanques publicitàries i LED. "Despeses per discutir amb la Ciutat de Perpinyà" temperen el director general i el president Sang & Or. Posteriorment, es construirà un nou edifici darrere de la Tribuna Chevalier (dues sales d'hospitalitat que comunicaran amb l'estadi).

7. Abonaments per la pròxima temporada
Les vendes començaran el dilluns, 4 de juny. Els abonaments s'anuncien "raonables" anuncia Denis Navizet. "L'increment segons les categories és d'entre 2 i 4 euros per partit (Copa d'Europa inclosa), i nosaltres hem pensat en una oportunitat per pagar 8 vegades sense càrrecs". Les tarifes (sense descomptes inclosos) són les següents:
- Categoria 1 central: 549 euros.
- Categoria 2 lateral: 399 euros.
- Categoria 3 corba: 279 euros.
- Categoria 4: 159 euros.

François Rivière.

Font: L'Indépendant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada