dijous, 24 de maig del 2018

15 Anys de la Final de Lansdowne Road. Això deia la premsa el dissabte 24 de maig de 2003

Fem un repàs de què deia la premsa catalana sobre la final de Lansdowne Road, el dia del partit, es dir, el 24 de maig del 2003, adjuntant notícies del Mundo Deportivo i La Vanguardia, que hem trobat a les seves hemeroteques.
A la pàgina 7 de l'edició del Mundo Deportivo, sortia una fotografia de la plantilla de l'USAP de la temporada 2002 - 2003 i venia acompanyada de la notícia que l'aleshores candidat a la presidència del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, i qui seria el seu vicepresident esportiu, Sandro Rosell, havien pujat a Perpinyà a explicar el seu programa a les penyes nord-catalanes i de Girona.
A la pàgina 52 ja explicava més detalladament la notícia de la final, explicant el domini dels clubs francesos a la competició en detriment dels anglesos i destacava la polèmica de la seu de la final, ja que deia que als aficionats irlandesos no els despertava massa interès la final i si a França i que uns 5.000 aficionats de cada equip estarien a les graderies de Lansdowne Road.
Finalment La Vanguardia, també anunciava a la pàgina 66, de l'assalt català de Dublin i es feia ressò de la catalanitat del club i també parlava que entre 3.000 i 5.000 aficionats serien a Lansdowne Road.

Pàgina 7 del Mundo Deportivo.

Pàgina 52 del Mundo Deportivo.

Pàgina 66 de La Vanguardia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada